کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی در ۵۸ اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.
.۱ کارایی فیزیکی و اقتصادی
.۲ برآورد نیاز
.۳ دانش فنی
.۴ محل اجرا
.۵ ظرفیت کارخانه
مباحث طراحی کارخانه
روش های استقرار
طراحی فرآیند و چیدمان
بهینه سازی سیستم
.۱ سالن تولید
.۲ انبارها
.۳ بخش های سرویس دهنده
.۴ پلان کارخانه
محاسبات اقتصادی
.۱ سرمایه ها و هزینه ها
.۲ پارامترهای اقتصادی
در صورت مطلوب بودن شرایط قبل موارد زیر را باید در ارتباط با محل اجرا در نظر گرفت.
قوانین و مقررات جاری در مورد احداث کارخانه
مسائل زیست محیطی
مقررات وزارت صنایع
استعلام از سایر نهادهای دولتی
عوامل اقتصادی
نزدیکی به بازار مواد اولیه
نزدیکی به بازار فروش
سایر مسائل اقتصادی
برآیند عوامل اقتصادی
تعریف: طراحی کارخانه عبارت است از ایجاد رابطه متقابل بین جریان مواد ، جریان اطلاعات ، افراد و همچنین برقرار کردن روشهای مطلوب برای خلق مجموعه ای مسنجیم ، در شرایط کار آمد و اقتصادی است.
اهمیت طراحی کارخانه: طراحی کارخانه نقش عمده ای در سودهی کارخانه دارد .
ایجاد حرکت روان
رعایت ترتیب فیزیکی
سیستم های انتقال بهینه
ایجاد یک الگو برای جریان
کاهش هزینه
اصول طراحی کارخانه pdf
اصول طراحی کارخانه صنعتی
کتاب اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
دانلود جزوه اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
ضوابط طراحی کارخانه مواد غذایی
نقشه کارخانه مواد غذایی
درس اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
پروژه اصول طراحی کارخانه بستنی
درباره این سایت